30 års erfarenhet inom bygg, snickeri och plattsättning.

073-7543574

Checkbox

KAKEL & KLINKER

Checkbox

NY-TILL-OMBYGGNAD

Checkbox

KÖK & INTERIÖRER

Checkbox

UTEMILJÖER

Om företaget

Kunnande och engagemang

Med snart 30 års erfarenhet inom bygg, snickeri och plattsättning, har jag kunnandet och engagemanget som krävs för att du som kund ska känna dig trygg och nöjd. Jag åtar mig de flesta uppdragen inom dessa områden.

 

Efter genomgången byggutbildning arbetade jag som snickare och plattsättare på mindre och medelstora byggföretag i Västsverige under 18 år.

 

Därefter bar vägarna mig till Skåne där jag arbetade jag på ett större vvs och kakelföretag med totalentreprenad inom badrumsrenoveringar. Kunderna var både privatpersoner samt större och mindre bygg- och fastighetsbolag. På samma företag gick jag sedan in som arbetsledare för en större grupp plattsättare under 6 år vilket gav mig värdefulla kunskaper och erfarenheter samt en bred helhetssyn.

 

Jag saknade dock hantverket efter några år och efter en flytt till vackra Onsalahalvön, bestämde jag mig därför att starta min egen verksamhet med inriktning bygg och kakel. Jag vänder mig främst till privatpersoner och små samt medelstora företag och samarbetar med seriösa och välrenommerade bygg-, el-, vvs- och målerifirmor.

 

Jag har yrkesbevis, är certifierad enligt Byggkeramikrådet och följer deras branschregler för godkända våtrum, samt har genomgått flertalet vidareutbildningar inom kakel och våtrum.

 

Välkommen till Fransila Bygg och kakel – det lilla företaget med det stora kunnandet och engagemanget!

didnt find img